Om oss

Företaget startade hösten 2009 med inriktning på förbrukningsmaterial för klubbar inom ishockey och fotboll, men även andra idrotter samt privatpersoner. Vi är stationerade i Kristianstad, och har så varit sedan juli 2014. När vi startade vår verksamhet så gjorde vi detta i Åhus. Nu har vi även utökat vårt produktutbud med hälsoprodukter samt kosttillskott.
Själv har jag ägnat hela mitt liv åt idrotten, främst ishockey. Först som spelare och numera som tränare. Med min långa och breda erfarenhet vet jag vilka behov som finns och vilken kvalite som krävs.


Beställning: Görs via "Butik",  ett mail till cd.hockey@hotmail.com eller ringer 070-8224073

Självklart gäller den lagstadgade ångerrätten


Priser och betalning: Samtiliga priser är angivna inkl. moms. Vid ev. prisändringar meddelas ni före ev sändning av beställd vara. Betalningsvillkor är faktura 10 dagar. Dröjsmålsränta och påminnelseavgift 45:- debiteras vid för sent inkommen betalning. Priserna gäller 2022.


Leverans: Leverans sker inom  5 dagar efter det att beställningen mottagits. Paketen skickas med Schenker eller Posten om inget annat är överenskommet. Deras ordinarie prislista gäller.


Produkter: Vi reserverar oss för produktförändringar samt slutförsäljning av enskilda varor under året.

Vi som jobbar här

Affärsidé

Tillgodose kunden med bra produkter till förmånliga priser

Vision

Skapa långvariga relationer med kunderna.

Värdegrund

Pressmaterial & filer

Läs våra pressmeddelanden på Mynewsdesk.

 

För mer information e-posta till press@exempel.se¨ eller ring 012-345 678.

Hört från kund

Ni har verkligen lyckats få till det precis som vi vill ha det! /Anders